Quinoa a la mande (video)

Quinoa a la mande.jpg
 

Råvarer:

● 100 g Quinoa (Titicaca)

● 400 g mandelmælk

● 30 g vaniljesukker

● 1 - 2 spsk. sukker

● 100 g mandler

● 150 g vegansk piskefløde

● kirsebærsauce


🕑 Tid: ca. 35 min.
Mad til: ca. 4 pers.

 

Fremgangsmåde:

● Skyl quinoa grundigt og lad dem dryppe af.

● Kog en grød af quinoa, mandelmælk og vaniljesukker ( den skal være ret tyk)

● Hæld grøden i en skål og drys 1 - 2 spsk. sukker på overfladen så der ikke dannes skind ved nedkøling. Dæk skålen med film og stil grøden på køl.

● Mandler smuttes og hakkes groft. HUSK at tage en hel mandel fra.

● Vegansk fløde piskes stift.

● Når grøden er kold vendes de hakkede mandler i. Den stiftpiskede fløde vendes i lidt ad gangen. Til Sidst tilsættes den hele mandel.

● Server Quinoa a la mande med lun kirsebærsauce.

PS → Husk mandelgaven

Kristina Bernat

Designing websites for customers

https://bernatcreative.com
Forrige
Forrige

Lun quinoasalat med peberfrugt og citrusdressing

Næste
Næste

Quinoa bøffer