Quinoa knækbrød

 

Opskrift på knækbrød – 1 portion:

Råvarer:

  • 110 gr. quinoa

  • 200 gr. blandede kerner (solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner, sesamfrø)

  • 10 gr. quinoa mel (alternativ mandel mel eller anden groft mel)

  • 1 ¼ dl. Vand

  • 1 æg

  • ¾ teskefuld salt

Fremgangsmåde:

  • Blandes og bredes up på en bageplade. Stykkerne ridses op med enden af en ske.

  • Bages ved 140 gr. i 40 min.

  • Kan nydes som snack sammen med f.eks. osteterninger, eller hvis den søde tand kræver sin ret med et stykke pålægs chokolade

Ide og opskrift: Mette Olsen, Maribo


Kristina Bernat

Designing websites for customers

https://bernatcreative.com
Næste
Næste

Lolland-falster lovestorm (video)